Nicole Kidman őszinte vallomása: ettől retteg a legjobban

Forrás: Getty Images/Michael Loccisano -
halál Nicole Kidman félelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 53 éves Nicole Kidman részletesen elmesélte életének legborzalmasabb pillanatait. Különösen fél attól, hogy elhunynak szerettei.

Valószínűleg a legendás színésznőnek a jelenlegi koronavírus-helyzet sem segít, hiszen rengeteg szörnyűségről számolnak be a hírek. Az ismeretlen betegség rengeteg kételyt és félelmet szül bennünk, így nem csoda, hogy Kidmannel sokszor eszébe jut: fél, hogy elveszíti szeretteit.

A színésznő életében több tragédia is történt.

Forrás: Getty Images/Michael Loccisano

Az első megrázó haláleset Nicole életében Stanley Kubrick filmrendező elvesztése volt 1999-ben, akivel éppen a Tágra zárt szemek című filmen dolgoztak együtt. A rendező szívrohamot kapott. Kidmant összetörte a rendező halála. 6 évvel később Kidman jó barátja, Robert McCann hunyt el.

A legfájóbb tragédia 2014-ben történt, amikor édesapja, Dr. Anthony Kidman szintén váratlanul, szívrohamban hunyt el. Nicole a The Ellen DeGeneres Showban beszélt kendőzetlen őszinteséggel arról az időszakról. Férjének, Keith Urbannak gyakran fel kellett emelnie őt és helyrerázni, mert a gyász annyira kizsigerelte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.