Meghan és Harry nem fog a királyi családdal karácsonyozni

Forrás: WireImage/2018 Pool/Samir Hussein/Pool/Samir Hussein -
karácsony Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén nem Sandringham-ben tölti a karácsonyt Meghan és Harry a királyi családdal. Úgy döntöttek, hogy Kaliforniában maradnak, és ott ünnepelnek.

Szakít a hagyományokkal ebben is a hercegi pár, ugyanis idén ahelyett, hogy a családdal ünnepelnének, kipróbálják, milyen egy igazi amerikai karácsony Kaliforniában.
A királyi család szakértője szerint a hír valószínűleg rosszul érinti a királynőt, hiszen szerette volna unokájával és dédunokájával tölteni az ünnepet - írta a Daily Mail.

Ez lesz a második karácsony, amit nem Angliában tölt a pár, ugyanis tavaly is a tengerentúlon ünnepeltek Meghan édesanyjával.

Harry herceg és Meghan hercegné nem a királyi családdal tölti a karácsonyt. Forrás: WireImage/2018 Pool/Samir Hussein/Pool/Samir Hussein

Idén is ezt tervezik, de emellett állítólag szeretnék meghívni Harry „fogadott apukáját" David Fostert, kanadai lemezproducert és feleségét is.

A pár a két ünnep között fog az Egyesült Királyságba utazni, így a két hét karantén még pont letelik, mielőtt elkezdődne Meghan bírósági pere.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.