Sorozatgyilkoshoz akar hozzámenni ez a 41 éves nő: teljesen belehabarodott

Forrás: NORTHFOTO/© SWNS/Swns -
házasság szerelem sorozatgyilkos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Micsoda szerelem! Valószínűleg nem sok olyan nő akad, aki szívesen összekötné az életet egy sorozatgyilkossal, ám Tracey Bottomley kivétel. Halálosan szerelmes lett egy olyan férfi, aki több ember életét is kioltotta.

A brit nő egy különös programnak köszönheti, hogy rátalált a nagy Ő-re, aki jelenleg börtönben van és, aki előre láthatólag jó ideig ott tartózkodik majd. Tracey és a vőlegénye, Ernest Otto Smith elkezdtek egymással levelezni, hiszen a cég célja, hogy börtönviselt emberekkel kommunikáljanak a kint lévők.

A nő tudta, hogy egy gyilkossal fog beszélni, ám ez cseppet sem zavarta, túlságosan magányos volt.

Tracey és a szentélye Ernestről Forrás: NORTHFOTO/© SWNS/Swns

Hamarosan barátság alakult ki köztük és hat héten keresztül naponta háromszor e-maileztek, mielőtt telefonon beszéltek volna. Onnantól kezdve pedig nem volt megállás, Tracey teljesen belehabarodott a férfiba és Smith is úgy érzi megtalálta élete párját. Ekképpen pedig jövőre össze is házasodnak a börtön falai között, közös jövőt azonban nem nagyon tervezhetnek, a férfi ugyanis a jelen állás szerint egész életében börtönben lesz. A 41 éves nő azt állítja, ő nem fél a férfitól és megbocsátotta neki bűneit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.