Budapestről is jelentkezik a 2020-as MTV EMA gála

Forrás: MTV EMA -
EMA gála MTV Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2020-as MTV Europe Music Awards több szempontból is rendhagyó eseménynek ígérkezik. Az egyik legizgalmasabb, hogy 2020-ban Magyarország is a gála hivatalos partnere! Ennek köszönhetően négy emblematikus magyarországi helyszínt is megismerhetnek majd az MTV nézői világszerte.

November 8-i MTV European Music Awards keretében Budapest is bejelentkezik majd a világszerte követhető adásba, így a nézők az Egyesült Államoktól egészen Ausztráliáig megismerhetik Magyarország négy ikonikus helyszínét. Az EMA a zenei élet egyik legnagyobb eseménye, ahol az európai közönség a legnagyobb kedvenceit díjazza. A gála házigazdáját egy ötletes animációs videóval fedte fel az MTV, így kiderült, hogy a világszerte kedvelt brit lánybanda, a Little Mix tagjai vállalták idén a házigazda szerepét. A csapat tagjai szuperhősként néznek vissza – a kifejezetten az eseményre készített – animációs videóból. A lányok felvételről, Londonból jelentkeznek majd.

„Micsoda megtiszteltetés, egy valóra vált álom, hogy mi vezényelhetjük az MTV EMA díjátadóját! Mindig is imádtuk ezt a látványos és különleges eseményt, tűkön ülve vártuk az eredményhirdetést, és azt, hogy ki viszi haza a megtisztelő elismerést" – mesélték a Little Mix tagjai. „A házigazdaszerep felelősséggel jár, de kétség sem fér hozzá, hogy együtt sikeresen véghez visszük!" – tette hozzá a lánybanda.

Little Mix 4 Forrás: Facebook/Little Mix 4

A Little Mix 4 kategóriában száll harcba a 2020-as EMA-n: a Legjobb pop, a Legjobb együttes, a Legjobb virtuális előadás és a Legjobb brit és Legjobb ír előadó kategóriában is jelöltek. A lánybanda legújabb dalát, a „Sweet Melody"-t adja majd elő a gálán, Sam Smith, Zara Larsson, Doja Cat, Maluma és YUNGBLUD produkciói mellett. A hagyományokhoz híven nemcsak nemzetközi szinten, hanem lokálisan is szavazhatnak a nézők kedvenc előadóiművészeikre. A magyar zenészek közül az Irie Maffia, ByeAlex, Metzker Viktória, Dzsúdló és Carson Coma küzd az EMA Legjobb magyar előadójának járó elismeréséért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.