Nagyon jól érzi magát műsorvezető-társával Demcsák Zsuzsa: "Egyszerűen imádom"

Forrás: TV2 -
Demcsák Zsuzsa Gáspár Zsolt műsorvezetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Együtt vezeti a Farm VIP című realityt Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolti. A páros az Ázsia Expressz forgatásán nagyon összemelegedett - persze nem olyan értelemben – így már izgatottan várják a közös munkát.

Mára nagyon jó barátság alakult ki Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolti között. Korábban is ismerték egymást, de az Ázsia Expressz kovácsolta igazán csak össze őket. Most pedig közösen vezetnek majd műsort, a TV2-n hamarosan induló Farm VIP című realityt.

„Mondhatni hazai terepre tévedtem. Zsoltit egyszerűen imádom. Már régóta ismerjük egymást, de úgy igazán Ázsiában melegedtünk össze. Persze még véletlenül sem abban az értelemben..." – mesélte Zsuzsa a Borsnak.

Gáspár Zsolti és Demcsák Zsuzsa együtt vezet műsort. Forrás: TV2

A reality műfaja azonban Zsuzsa számára is új lesz, hiszen ilyen típusú műsort még nem vezetett, de már nagyon várja az új kihívást Zsolti mellett.

„Szeretjük egymást froclizni, és szerintem ez fogja majd megadni a műsor sava-borsát. Persze a szereplők sem utolsók, sőt. Azt gondolom, hogy némelyikük személye igencsak nagy meglepetést fog szerezni a nézőknek, s van olyan, akiről még én magam sem gondoltam, hogy ilyen bevállalós„ – árulta el a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.