Gabriela Spanic még a show előtt beszélt haldokló édesanyjával

Forrás: Instagram, Gabriela Spanic -
gyász anya Gabriela Spanic
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyászol a Dancing with the Stars sztárja, Gabriela Spanic. A színésznő szeretett édesanyját veszítette el, aki régóta küzdött a rákkal, így a család fel volt készülve a legrosszabbra. Gabriela a szombati show előtt még tudott beszélni a vele, de már akkor érezte, valószínűleg ez volt a búcsú.

A Dancing with the Stars szombati show-ja után tudta meg Gabriela Spanic, hogy elhunyt az édesanyja. Norma Utrera már jó ideje küzdött a rákkal, az utolsó kemoterápiás kezelést követően azonban állapota jobbra fordult, így a család reménykedni kezdett. Az utóbbi hetekben viszont egyre rosszabbul volt.
Gabriela éppen ezért minden nap beszélt vele telefonon. Amikor Budapestre utazott, a színésznő tisztában volt vele, hogy talán utoljára láthatta édesanyját.

„Köszönöm, anya, hogy igazi harcos voltál, hogy nekünk szentelted az életed, hogy megmutattad, hogy kell erősnek lenni. Megnyugodtam, mert te most már jobb helyen jársz. Remélem, hogy Isten segít nekünk megtalálni azt a békét, amire szükségünk van, hogy nélküled éljünk. Szeretünk téged" - írta a színésznő Instagram-oldalán.

Gabriela Spanic édesanyja régóta küzdött a rákkal. Forrás: Instagram, Gabriela Spanic

A sztár nem tudott részt venni a temetésén, mert arra a nő halálát követően 24 óra múlva már sor került, de még ha azonnal repülőre is szállt volna, a koronavírus akkor sem tette volna lehetővé, hogy ott legyen.

„Utoljára éppen szombaton beszéltek. Ebben a szívet facsaró helyzetben talán ad némi megnyugvást számára az, hogy ezzel el tudott tőle búcsúzni, még egyszer hallhatta az imádott nő hangját" – árulta el a Blikknek a show egyik munkatársa.
A hírek szerint Gabriela egyelőre nem kért időt a produkciótól, és folytatja a műsort.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.