Ezt a döntését bánta meg mélyen Diana hercegné: ez volt a vég kezdete

Forrás: Getty Images/1983 Anwar Hussein/Anwar Hussein -
interjú Diana hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diana hercegné hírhedt Panorama-interjúját egy új dokumentumfilmben tárják fel, az egykori hercegnéhez közeli források szerint Diana mélyen megbánta azt az interjút, ami a bukásához vezetett. 

Diana hercegné BBC Panorama című műsorának adott interjúja hírhedté vált, ebben hangzott el az a mondat, amelyet azóta is sokszor idéznek, ha Diana és Károly házassága kerül elő. „Hárman voltunk ebben a házasságban, így egy kissé túlzsúfolt volt" - mondta akkor Diana, amely hatalmas felfordulást okozott, hiszen előtte senki nem beszélt ilyen őszintén a királyi család ügyeiről.

Diana hercegné Forrás: Getty Images/1983 Anwar Hussein/Anwar Hussein

Ez a nyltság azt is jelentette, hogy Diana felégette maga mögött az összes hidat, az interjút pedig most egy új dokumentumfilmben dolgozzák fel. Ebben megszólal Diana magántitkára, Patrick Jephson és elmondta, hogy a hercegné mélyen megbánta, hogy olyan ősziinte volt. Phil Dampier riporter szerint ez az interjú jelentette a vég kezdetét Diana számára. Ezután döntött a királynő úgy, hogy ami elég, az elég. Ezután Diana teljesen elszigetelődött - írja a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.