Hatalmas felháborodás: Curtis a Barcának szurkolt a Fradi elleni meccsen

meccs Barcelona Curtis Fradi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedden játszotta le első csoportmérkőzését a Bajnokok Ligájában a Ferenvárosi Torna Club, amelyre egy fél ország figyelt, hiszen 25 év után játszhatott újra a legrangosabb európai labdarúgó kupasorozatban. Ám ez cseppet sem hatotta meg Curtist.

A budapesti csapat idegenben kezdett, ráadásul nem is akármilyen ellenfél hazai pályáján: a Camp Nouban küzdöttek meg az FC Barcelonával, a világ egyik legjobb futballklubjával. A Fradi bátran kezdte a meccset, még egy tizenegyes büntetőből rúgott gól is összejött nekik, de a katalán együttes végül simán, 5-1-re győzött.

Bár rengeteg hazai fociszurkolónak nem a Fradi a kedvenc csapata, ám mivel ez az egyetlen magyar klub az idei Bajnokok Ligájában a fél ország nekik drukkol, kivéve Curtis.

A rapper még a tegnap esti meccs előtt posztolt egy fotót magáról Instagram-oldalán, amiben egy Barcelona-mezben látható, imádott csapatának stadionja előtt. A spanyol klub egykori magyar származású játékosának, Kubala Lászlónak a szobránál. Ez pedig hatalmas felháborodást keltett a rajongóinál, hogy még ebben a helyzetben sem teszi félre azt, hogy Újpest szurkoló.

- írta egy kommentelő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.