Hoppá! Változik az időjárás, ez várható

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
időjárás előrejelzés ősz köpönyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
20 fok körüli alakul ma a hőmérséklet, csapadékra nem kell számítanunk.

Visszatér a meleg, kellemes őszi időjárás: A mai napon akár 15 és 20 fok közé is erősödhet a nappali felmelegedés. Országszerte előfordulhatnak fátyolfelhők, csapadékra nem kell számítanunk.

Száraz, kellemes őszi idő várható a mai nap Fotó: Csudai Sándor - Origo

A dél-délnyugati szél többfelé lesz élénk és erős - írja a Köpönyeg.

Csütörtökön hajnalra az ország északi, északnyugati tájain köd képződhet, ami lassan oszlik majd fel. A déli országrészen kicsit felhős, de napos idővel számolhatunk, a hőmérséklet 14 és 21 fok között alakul. Északon erősen rétegfelhős idő várható.

Október 23-án pénteken, párás, erősen felhős időjárás köszönt majd minket. Az északkeleti tájakon előfordulhat szitálás, a csúcsérték 16 fok között alakul.

Szombat hajnalban erősen felhős és borult lesz az ég, ebből kialakulhat zápor, zivatar. Napközben a felhős időjárás melegebb, napos órák váltják majd. Az ÉNy-i szél átmenetileg megerősödhet. Napközben átlagosan 15-20 fok közötti értékeket mérhetünk.

A hét utolsó napján, vasárnap változóan felhős, nyugodt őszi idő várható, elvétve előfordulhat záporeső. 11-17 fok közé csökken a hőmérséklet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.