Demcsák Zsuzsa magántanár Köllő Babett különóra műsorvezetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa különórákat ad Köllő Babettnek műsorvezetésből. A Blikknek nyilatkoztak arról, hogy jönnek ki egymással.

Zsuzsa és Babett nem ismerték egymást korábban, a Sztárban sztár zsűrijének tagja végül másfél hónapja szánta rá magát, hogy jelentkezik Demcsáknál: "Hetente egyszer járok Zsuzsához. Két órán keresztül gyakoroljuk a hangsúlyozást, a kérdezést, hogy hogyan kell gyorsan reagálni, válaszolni, hogyan tartom a kezem vagy nyitom a számat, és hát bőven van mit tanulnom. Zsuzsa fiatalkora óta benne van ebben a világban, profi szinten űzi a szakmát. Bevallom, először nagyon féltem tőle, idő kellett, hogy feloldódjak. Zsuzsa sokszor csak csendben néz, amikor beszélek, néha már nevetek is ezen, ugyanakkor kíméletlen őszinteséggel megmondja, hogy mi jó és mi rossz. Ő nem az a nő, aki becsomagolja a véleményét, de ezzel nincs is baj, csak így lehet tanulni, én bírom a kritikát" - mondta a lapnak Babett.

Demcsák Zsuzsa nem csomagolja be a véleményét TV2

Zsuzsa is nagyon elégedett a tanítványával: "Egyértelműen látszik a fejlődés, sokkal magabiztosabb már a műsorban, ég és föld a különbség az első és a legutóbbi adás közt. Babettben rengeteg alázat, fejlődni vágyás van. Szerintem neki öt, tíz év múlva is helye lesz a képernyőn, nagyon drukkolok neki."

Babett úgy érzi, Zsuzsa kicsit a pszichológusa is, nem tudják kikerülni, hogy a foglalkozásokon egymás magánéletéről is beszéljenek. Elárulta, Zsuzsa és Krishan házassága nagyon harmonikus, szépen élnek és boldogok.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.