Weisz Fanni meghízott a boldogságtól - Elöször nyilatkozott új szerelméről

Forrás: Weisz Fanni / Instagram -
Weisz Fanni párkapcsolat szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új szerelméről nyilatkozott a Borsnak Weisz Fanni. A siket modell élete teljesen megváltozott: igazán boldog párja, Gergő mellett és az édesanyjával is rendeződött a viszonya.

"Nagyon boldog vagyok Gergő mellett, és csakis előre nézek. A múlttal egyáltalán nem akarok foglalkozni, mert lehúz, a jelen és a jövő számít. Gergő igazi férfi, akire fel tudok nézni, akivel mindenről el tudok beszélgetni. Aki figyel rám, aki óv, és aki sokkal többet ad, mint amit az eddigi életem során tapasztaltam" - mesélte a kapnak Fanni, hozzátéve, Gergő miatt egyre többet hordja a hallókészülékét. Régen hamar letette, mert fáj tőle a feje, de most ez nincs így. Élvezi, hogy hallja, amit Gergő mond, de a férfi is figyeli és tanulja a jelbeszédet.

Weisz Fanni Forrás: Weisz Fanni / Instagram


Nem csak Fannni beszéde fejlődött óriásit a válása óta, a régen várt hízás is beindult. Egy hónap alatt 4 kilót szedett magára. Nagy megkönnyebbülés számára, hogy az anyukájával is újra jóban vannak, minden rendben van köztük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.