Ezek a tél legmenőbb frizurái hosszú hajból - minden évszakban stílusosan

frizura hosszú haj ősz tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha úgy érzed, ősszel jött el a pillanat, amikor változtatnod kell a frizurádon, ez a cikk neked szól. Hosszú hajú hölgyek figyelem! Ezek a 2020-as év legmenőbb őszi hajviseletei.

Legyen a hajad hosszú vagy félhosszú számos szuper trendi frizurát készíttethetsz belőle.

A színeket tekintve a barna meleg árnyalatai, valamint a jeges szőke fuvallat hódit idén ősszel. A balayage, ombre, azaz a színátmenetes megoldások szintén nagy közkedvnek örvendenek. A bátrabbaknak és az extrém megjelenést kedvelőknek is van egy jó hírünk: a lenőtt hatású, színes végű frizurák is divatosak lesznek - legyen az kék, rózsaszín van sárga, megjelenésednek csak a képzeleted szabhat határt.

Ami pedig a fazont illeti, mutatjuk az idei év legmenőbb őszi fazonjait, amelyek hosszú hajból kivitelezhetők.

Tömör vég

Félhosszú és hosszú hajnál is nagy divat idén ősszel, ha a haj vége egyenesre van vágva, nincs megritkítva és jó tömör. Ennél a fazonnál mindenképpen vasald egyenesre a tincseidet.

Forrás: Shutterstock

Bonnie Tyler

A 60-as és 70-es évek kedvelt énekesnője ikonikus hajkoronával rendelkezett. Szőke tépett fürtjeit sokan megirigyelték és utánozták. Idén ősszel te is bátran megteheted ezt, ugyanis a tépett, frufrus fazon nagyon menőnek számít.

Extra hosszú haj

Ha valaki hosszú, természetes hatású hajkoronára vágyik, neki sem kell megválnia fürtjeitől a divatkövetés érdekében. Idén ősszel ugyanis az extra hosszú tincsek is trendinek számítanak. Befelé szárítva, enyhén loknis hajvégekkel pedig te lehetsz a lesikkesebb.

Forrás: Shutterstock

Volumen

Akár hosszú, akár félhosszú a hajad, a tömege nagyon fontos - idén ősszel és télen mindenképpen kérd meg fodrászodat, hogy vágja le úgy a hajad, hogy annak volumene optikailag nagyobb legyen. Nyugodtan kreppelhetsz és tupírozhatsz is a még nagyobb hajtömeg érdekében.

Forrás: Shutterstock

Hajékszerek

Idén ősszel a monumentális csattok és hajékszerek is nagyon menőnek számítanak. A hajpántok, masnik és szalagok szintén elengedhetetlen kiegészítői az őszi outfiteknek.

Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.