Így él most a legendás lemezlovas, DJ Schulz

Forrás: Instagram/dan_von_schulz -
Dan von Schulz fogyás életmódváltás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Fortuna Klub egykori lemezlovasa, Dän von Schulz számolt be arról, hogy mi történt vele az elmúlt időben.

Dän von Schulz, azaz Németh Zsolt nagyon nehéz időszakot tudhat maga mögött. 17 évvel ezelőtt egy elrontott vakbélműtét miatt veszélybe került az élete, majd nem sokkal később elvesztette a szüleit. A megpróbáltatásokkal teli stresszes időszak után 100 kiló fölé emelkedett a testsúlya, ezért drasztikus életmódváltásba kezdett.

„Februárban hazajöttem egyik nap és ki akartam kötni a cipőmet, lehajoltam és úgy éreztem, hogy mindjárt megfulladok, akkorára híztam. Azt észrevettem, hogy egyre nagyobb ruhákat kellett vennem magamnak, de a cipőfűző kikötésekor éreztem, hogy na most volt elég!

Vettem egy nagy levegőt, elhatároztam, hogy ez nem mehet így tovább! Ez volt az a pont, amikor megtaláltam azt a rizsalapú diétát, amit azóta is követek.

DJ Dan von Schulz Forrás: Instagram/dan_von_schulz

Hántolatlan barna rizst kell enni, mivel a héjában rengeteg nyomelem és vitamin található, amire a diéta során a szervezetednek szüksége van, de a lényeg nem ebben rejlik, hanem abban, hogy a hántolatlan rizs a beledben úgy működik, mint egy finom smirgli, lepucolja belűlről a bélfalat és ezáltal tehermentesíti a májadat is, könnyebben kitisztulnak a méreganyagok, ezáltal felgyorsítja az anyagcserét, ami egyenes út a fogyáshoz" – részletezi a diéta működését Dän von Schulz a Blikk-nek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.