Megszólaltak a barátok: Évek óta tarthatott Schell Judit férjének titkos viszonya

Fotó: Szabó Gábor/Origo -
Schmied Zoltán válás Schell Judit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, Schell Judit teljes titokban hagyta el Magyarországot és Spanyolországba költözött gyermekeivel a nyár végén. Schmied Zoltánnal való közös gyermekeit, Borbálát és Boldizsárt is magával vitte, ám a színész nem tartott velük. Sőt, pletykálni kezdték, hogy viszonyt folytat kolleganőjével. A népszerű színésznő nehéz időszakon van túl, most pedig a közeli barátok szólaltak meg, milyen vívódáson esett át az egykori sztárpár.

„A távolság megszabadítja az embert az emlékektől, feloldozást nyerhetünk. Szerintem Judit ennél jobban nem is dönthetett volna" - kezdte a Hot magazinnak egy közeli ismerőse a Thália színházból, majd hozzátette ő sejti, nagyjából mikor kezdőthetett Schell Judit férjének "bűnös" kapcsolata.

„Már körülbelül egy-másfél éve tart Kata és Zoli viszonya, legalábbis a színházban azóta pletykálnak erről a liezonról illetve gyakran jöttek-mentek együtt. Eleinte azt hittük, hogy futó románc lesz, sőt egy ideig úgy tűnt, hogy szakítottak, de aztán folytatódott" - mesélte tovább a neve elhallgatását kérő kollega.

Fotó: Szabó Gábor/Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.