Teljesen egészséges volt, ám váratlanul elhunyt egy 26 éves tanárnő

Forrás: Shutterstock -
halál gyász tanárnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Váratlan tragédia rázta meg a skóciai Motherwell városát: meghalt egy 26 éves tanárnő.

A 26 éves Jennifer Stirling múlt héten hunyt el váratlanul, hiszen a fiatal lány teljesen egészséges volt. Semmi jel nem utalt arra, hogy az egészsége veszélyben lenne. A család, barátok és kollégák mind értetlenül állnak a szörnyű tragédia előtt és próbálnak erősek maradni, átvészelve az iszonyatos gyászt. Jennifer általános iskolai tanárként dolgozott, így az iskolájában is mindenkit megdöbbentett a lesújtó hír. Az ügyet egyelőre még vizsgálják. - írja a Dailystar.

Teljesen egészséges volt, ám váratlanul elhunyt egy 26 éves tanárnő (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

Jennifer gyászoló nővére, Amanda igazán szívfacsaró sorokkal búcsúzott kishúgától:

„Gyönyörű testvérem! Nem tudom, hol kezdjem, nem hiszem el, hogy ezt kell írnom, amikor az egész élet előtted állt. Köszönöm, hogy a támaszom voltál! Egész életemben felnéztem rád, és ez sosem lesz másképp! Köszönöm, hogy minden nap megnevettettél, és már csak a jelenléted is mosolyt csalt mindenki arcára. Nem tudom elképzelni az életemet nélküled. Nagyon szeretlek és hiányzol. Nyugodj békében, édes angyalom!„

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.