Videóban védte meg magát Tóth Andi, amiért sokan bántják túl szexi klipje miatt

Forrás: Tóth Andi/Instagram -
bántás szexi reagálás Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andit sok bántás érte legújabb videóklipje miatt, melyben egy aprócska fehér alsóban látható. Az énekesnő reagált.

Tóth Andi egy időben nem énekesnői érdemei miatt került a címoldalakra, hanem a tökletes idomait - legfőképp kebleit - kidomborító képei miatt. Az énekesnő akkor ezt nehezményezte, szerette volna, ha inkább hangjával foglalkoznának az emberek. El is készült legújabb videóklipje, de ebben Andi ismét feldobta a labdát, ugyanis apró bugyiban látható. Természetesen érkeztek is szép számmal azok, akik szerint Tóth Andi ismét csak bájaival szeretne a köztudatban érvényesülni. Erre reagált közösségi oldalán egy élő videóban.

Tóth Andi Forrás: Tóth Andi/Instagram

A szexi képsoork láttán, sokan azt kezdték el hangoztatni, hogy Andit bizotsan menedzsere vagy kiadója beszélte rá a hiányos öltözetre, de Andi elmondta, a koncepció az ő ötlete volt. A garbó-bikini bugyi outfit Miley Cyrus Malibu című klipjéből származik, de a magyar énekesnő szándékosan nem akart olyan felvételeket, melyeken hátulról is látszik.

Arra is reagált, hogy miként visei a negatív kritikákat:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.