Mike Tyson már az első találkozásnál megutálta Michael Jaksont: most kiderült, miért

Michael Jackson Mike Tyson utálat találkozás első bokszoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű bokszoló, Mike Tyson elképesztő történetet mesélt el, amelyből kiderült, hogy az első találkozás után megutálta a pop királyát, Michael Jacksont. Most kiderül, hogy mi volt ennek az oka.

A bokszoló, Mike Tyson egy clevelandi koncerten találkozott először a világhírű énekessel, Michael Jacksonnal. Tyson éppen Don Kinggel beszélgetettt, amikor King a béke jelét mutatta kezével Jacksonnak, aki rögtön viszonozta azt.

Kiderült, miért utálta meg az első találkozás alkalmával Mike Tyson a világhírű énekest, Michael Jacksont Forrás: AFP/2019 Getty Images/Noam Galai

Tyson is hasonlóan üdvözölte az énekest, de válasz számára már nem jött a popkirálytól. A bokszoló nem értette a helyzetet és csak abban bízott, hogy szórakozik vele Jackson.

Michael Jackson a koncert után odament Don Kinghez és Tysonhoz, aki éppen autogramot osztogatott a rajongóinak, ám az énekes továbbra sem szólt a bokszolóhoz.

Ezt követően Tyson megszólította az Jacksont, aki azt mondta, hogy ismerős számára a férfi, de nem tudja pontosan hova tenni. Mike Tyson a válasz után teljesen összetört

- írja a Daily Star.

Később kiderült, Michael Jakcson végig szórakozott Mike Tysonnal, mindvégig pontosan tudta, hogy ki ő valójában. Az eset után barátok lettek és az énekes haláláig sok időt töltöttek egymás társaságában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.