Édesapjának énekel ma este Curtis: "Nehéz könnyek nélkül előadni ezt a dalt"

Forrás: Deák András/sajtoszoba.tv -
Sztárban sztár emlék verseny Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhunyt édesapjára emlékezik ma Curtis a Sztárban sztár színpadán, és mi már most biztosak vagyunk benne, hogy produkciójától szem nem marad szárazon.

A Sztárban sztár a végéhez közeledik: ma este már csak Tóth Andi, Horváth Boldi, Vastag Csaba, Szabó Ádám és Curtis állnak színpadra. A vasárnapi adás végén kiderült, hogy a versenyzőknek ma is két énekes bőrébe kell bújniuk: egy előadót a gép sorsolt nekik, egy másikat pedig rendhagyó módon ők választhattak saját maguknak.

Curtis ma először Mary Zsuzsit alakítja, később pedig Zoránként lép színpadra. A rapper a választását így indokolta egy héttel ezelőtt:

"Zoránt fogom választani édesapám emléke miatt"

A ma esti adásban valószínűleg Curtis mindkét produkciója könnyet csal majd a szemekbe. Mary Zsuzsiként a humoros oldala dominál majd, Zoránként pedig a Kell ott fenn egy ország című számot adja majd elő, ami nagyon megható pillanatokat ígér.

– nyilatkozta Curtis a ripostnak.

Forrás: Deák András/sajtoszoba.tv

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.