17 évvel a halála után felállították Cserháti Zsuzsa síremlékét

Forrás: Facebook/Cserháti Zsuzsa -
emlékhely Cserháti Zsuzsa sír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Titokban felállították a 17 éve elhunyt Cserháti Zsuzsa sírját, ám hogy kisegített az énekesnő fiának arról egyelőre nem tudni. 

Cserháti régi barátja és munkaadója, Krasznai László évekkel ezelőtt kezdte tervezni, hogy milyen legyen az énekesnő sírköve. Cserháti fia, Szirtes Krisztián elárulta, csak néhányan segítettek abban, hogy hosszú idő után, idén szeptemberben a Farkasréti temető művészparcellájában felállítsák édesanyja méltó nyughelyét - írja a Blikk.

„Krasznai Laci a temetés után kezdte szervezni a dolgot, együtt választottuk ki édesanyám fényképét. Azután sok minden közbejött, válság, technikai akadályok, pénz- és időhiány. Tudtuk, hogy évekbe telik majd a megvalósítás, de most végül összejött. Azok, akik pénzt adtak hozzá, nem a hírverésért tették. Akik segítettek, tisztelték, szerették édesanyámat, önzetlenül" - nyilatkozta a legendás énekesnő egyetlen fia,akit 14 éves korától egyedül nevelte Cserháti, meglehetősen rossz anyagi körülmények között.

Forrás: Facebook/Cserháti Zsuzsa

„Édesanyámat örök kétségek gyötörték, hogy szereti-e őt a közönsége. Éjjelenként bárokban énekelt, de reggelente még elkísért az iskolába, aztán kidőlt, mint egy zsák. Ő nehezebben élte meg, hogy nem tudja nekem megadni azt, amit szeretne, hogy nincs elég pénzünk. De a síremléke fotóján még úgy mosolyog, ahogy a szebb időkben"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.