Ezzel tölti idejét a karanténban a koronavírusos Osvárt Andrea - Fotók

fotó színésznő karantén Dancing with the Stars fertőzött Osvárt Andrea koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ahogyan az a szombat esti Dancing with the Stars élő adásában kiderült Osvárt Andreának is pozitív lett a koronavírus-tesztje. Bár nagyon sajnálja, hogy egy darabig nem vehet részt a táncos showműsorban, a karantén alatt otthon is próbálja hasznosan tölteni az idejét. 

Ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk Marsi Anikó és Osvárt Andrea koronavírus tesztje is pozitív lett, így helyettük két már kiesett páros tért vissza a szombati Dancing with the Starsba.

"Nem érzem magam betegnek, úgyhogy nagyon rossz érzés, szívesen ott lennék veletek, és táncolnék.Muszáj ezt a 10 napot most itthon töltenem a többiek egészsége érdekében, úgyhogy én is azt tudom mondani, hogy nagyon figyeljetek oda a maszk viselésre (...) Nincsenek tüneteim, nem voltam lázas, jól vagyok, de számolom vissza a napokat"

- nyilatkozta akkor Andi.

Úgy tűnik, hogy a színésznő igyekszik hasznosan tölteni otthon az idejét a karantén alatt.

Instagram oldalára feltöltött fotói alapján ugyanis a konyhában tevékenykedik Andi, legutóbb egy elképesztően gusztusos és gyönyörű túrótortát készített el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.