pénzügyek Viszkis Ambrus Attila bank
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ambrus Attila, közismert nevén a Viszkis meglepő dolgot vallott be magával kapcsolatban: a mai napig nem jár bankba. Most kiderül, hogy mi az oka ennek. 

Viszkis rablóként elhíresült Ambrus Attila 2012-ben szabadult a börtönből, azóta keramikusként keresi a kenyerét. A Blikk most utánajárt, hogy a rablás után megfordult-e már bankintézetben Attila és ha igen, akkor milyen volt a környezet reakciója, megijednek-e, ha meglátják.

Ambrus Attila szabadulása óta nem látogatja a bankokat Forrás: VIASAT3/Labancz Viktória

„Nem, mert nem járok bankba. A szabadulásom óta eddig csak kétszer voltam pénzintézetben, és mindkét alkalommal lefagyott a számítógépes rendszerük. Rossz az aurám, ezt vicc nélkül mondom. A családunk bankos ügyeit a feleségem intézi"

- vallotta be a lapnak Attila.

A szabadulása óta Attila új életet kezdett és a múltbéli tapasztalaiból tanulva tart előadásokat arról, hogyan lehet egy mély gödörből újra talpraállni.

„Aki kis országban kerül skatulyába, az ott is marad. Viszont már tudom pozitív értelemben használni a karcos múltam. Amikor hívnak, hogy tartsak előadást, mindig elmondom, az életemnek az a tanulsága, hogy minden mélységből fel lehet állni, és a legfontosabb üzenet, hogy egy esély mindenkinek jár"

- mondta el őszintén a Viszkis.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.