Britney Spears férjhez menne, de nem engedik gondviselői

Forrás: Getty Images/2017 Scott Dudelson/Scott Dudelson -
házasság Britney Spears férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsztár sminkese egy podcastban nyilatkozott arró, hogy Britney Spears milyen komoly korlátok között él.

A popikon és párja, Sam Asghari öt éve alkotnak egy párt és nagy álmuk, hogy közös babájuk legyen, de ez nem olyan egyszerű az ő esetükben. Ahhoz, hogy Britney gyermeket vállaljon vagy akár újra férjhez menjen édesapja, a gondviselőinek beleegyezése szüksége.

„Elmondhatom nektek, hogy a mai napig kontroll alatt tartják. Ők döntik el, hogy szül-e vagy sem, férjhez megy-e vagy sem, kikkel barátkozik, szóval ezek elég komoly dolgok. Ilyen A szolgálólány meséje-szintűek, amivel megakadályozzák, hogy gyereket vállaljon. Mármint... nem részletezhetem, és nem is fogom konkrétan kimondani, de azt egyértelműen elmondhatom, hogy mostanra már szült volna. Valószínűleg összeházasodott volna Sammel. Barátokkal venné körül magát - nyilatkozta a Paige Sixnek a sminkese és egyben jó barátja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.