Demcsák Zsuzsa tisztázta, milyen viszonyban van Gáspár Zsoltival

Forrás: TV2 -
Demcsák Zsuzsa Gáspár Zsolti TV2 Farm VIP
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa közös fotót posztolt férjével és Gáspár Zsoltival: nyomós oka volt rá.

Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolti lesz a Farm VIP műsorvezetője. A páros az Ázsia Expressz forgatása alatt ismerte meg egymást, azonban a kettejük között kialakult jó viszonyt többen félreértelmezték. Több hír is arról szólt, mennyire összemelegedett Zsuzsa és Zsolti, a műsorvezetőnő pedig megelégelte ezeket az álhíreket.

„Két oka van ezen fotó elkészültének. Az első és legfontosabb, hogy elmentünk egy ebéddel megünnepelni a Farm VIP sajtóvetítését, ahol teljes egészében láthattuk az első részt (hihetetlen jó és vicces lesz, majd november 15-én meglátjátok). A másik, hogy

Zsoltot több helyen állították meg és kérdezték, hogy mit jelent az, hogy »összemelegedett« velem, mert az egyik nagy tudású napilap ilyen címmel hozott le egy cikket, melynek az lett volna az értelme, hogy milyen jól tudtunk együtt dolgozni... Tehát másodsorban üzenet mindazoknak, akik még egy ilyen tiszta, nagyszerű emberi kapcsolatról is tudnak undorítóan írni"

olvasható Demcsák Zsuzsa posztjában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.