Gyönyörű segítséget kapott a felkészülésben Szabó Ádám - Fotók

Szabó Ádám fotó TV2 Sztárban sztár Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét kihívások elé állították a műsor készítői Szabó Ádámot a Sztárban sztárban, ugyanis a vasárnapi élő showban Szandiként kell színpadra lépnie. Ahhoz, hogy a legjobbat hozza ki magából, egy gyönyörű és pótolhatatlan segítséget kapott maga mellé a sármos énekes. 

Szabó Ádám Szandiként lép majd színpadra szombaton a Sztárban sztárban. Az énekes legnagyobb örömére azonnal sietett segítségére a gyönyörű énekesnő, Szandi, aki személyesen látta el jó tanácsokkal és relikviákkal a fiatal tehetséget.

"A gyönyörű energiabomba @szandi_hivatalos ma eljött és adott pár extra tanácsot+ egy relikviát, hogy vasárnap a @sztarbansztartv2 -n hogy legyek megkérdőjelezhetetlenül Szandis!!!
Nagyon köszönöm drága, hogy elláttál tanácsaiddal és személyesen segítettél, ez minden video utánanézésnél és gyakorlásnál többet ért! LAPOZZATOK a további képekért..." - írta a fotókhoz Ádám.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.