Dér Heni kiposztolta, hogy terhes, majd ezt üzente rosszakaróinak

terhesség komment Dér Heni rosszakarók
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is írtunk,Dér Heni babát vár vőlegényével, Bakos Gergellyel. A nagyszerű hírt az énekesnő is megosztotta rajongóival, és üzent a rosszakaróinak is.

Dér Heni a Nyerő páros című műsorban mesélte el vetélése történetét, azonban a műsorban való szereplése még ennek ellenére is sok ember ellenszenvét váltotta ki. Rengeteg utálkozó kommentet kapott, ő pedig besokallt, és letiltotta a hozzászólásokat.

Mivel sokan azzal vádolták, hogy csak a győzelem reményében mesélte el, hogy elvesztette kisbabáját, nem csoda, hogy üzent a rosszindulatú követőinek is.

,,Ezúton kérném a rosszakaróimat, amennyiben tehetik, kerüljék el az oldalamat, a sajtó munkatársait pedig arra kérem, ne zaklassanak mindenféle kérdéssel, a második trimeszteremet szeretném úgy megélni, ahogy a gyermekem is megérdemli: boldogan és nyugalomban... Köszönjük!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.