Ezt a Lidl-ben vásárolt sajtot véletlenül se edd meg

Lidl szennyeződés E.coli Milbona Selection Brie de Nangis baktérium sajt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Lidl Magyarország Bt. kivonja a forgalomból, valamint visszahívja a fogyasztóktól a "Milbona Selection Brie de Nangis" francia lágy sajt termék egyik 100 grammos tételét toxintermelő E. coli baktérium szennyeződés miatt.

A visszahívás csak

az idén október utolsó napján lejáró, 402-es tételazonosítóval rendelkező, a DE BW 331 EG üzemazonosítóval a Jermi Käsewerk GmbH által gyártott termékeket érinti.

A Lidl Magyarország Bt. kivonja a forgalomból, valamint visszahívja a fogyasztóktól a "Milbona Selection Brie de Nangis" francia lágy sajt termékét E.coli baktérium szennyeződés miatt Forrás: Wikimedia Commons

A Nébih kéri a vásárlókat, hogy

a fenti azonosítóval megegyező sajtot ne fogyasszák el, hanem vigyék vissza bármely Lidl üzletbe, ahol a vételárat – a vásárlást igazoló nyugta hiányában is – visszatérítik.

Az E. coli baktérium elszaporodása esetén főként az érzékeny fogyasztói csoportok (csecsemők, kisgyermekek, idősek és legyengült immunrendszerű személyek) esetében hasmenéses megbetegedést okozhat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.