Fresh Andit három napja műtötték: így érzi magát most - Fotó

műtét gyógyír Fresh Andi gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Villányi Andit, vagy ahogyan a legtöbben ismerik, Fresh Andit három nappal ezelőtt operálták, jelenleg otthon lábadozik.

Nem kell megijedni, az énekesnőnek ugyanis "csak" a bölcsességfogát húzták ki, és szerencsére nincs egyedül a gyógyulás ideje alatt sem. Andi egy tündéri fotót posztolt, amin jól látszik, nemcsak szerelme, de kutyusa is nagyon aggódik érte, és a maga módján igyekszik gondoskodni a gazdiról.

"3 nap telt el a bölcsességfog műtétem óta. A szájzáram szépen enyhül, a duplájára duzzadt jobb arcom egy picit lejjebb ment, a jégzselé a legjobb barátom, a Szerelmem lesi minden kívánságomat, de

a legnagyobb gyógyír, a legintenzívebb gyógyítóim, a KUTYÁIM! Minden rezdülésemet figyelik. Tudják, hogy valami történt velem. Nincsenek rá szavak, de Ők a legtökéletesebb teremtmények a Világon!"

-írta a fotóhoz Andi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.