VV Lóri és szerelme egyik nap még boldogan élték a szerelmesek életét, aztán egy pillanat alatt szertefoszlott minden.

A ValóVilág 8 egykori szereplője, Csodó Lóránd élete legnehezebb időszakát éli át, ugyanis szerelme, Dóri olyan súlyos autóbalesetet szenvedett a múlt hét végén, hogy azóta is kómában van -írja a Blikk.

Az orvosok szörnyű jövőt jósolnak, ugyanis azt mondják, szinte semmi esély arra, hogy a gyönyörű lány valaha is felépül.

Dóri az édesanyjával, a mamájával és a nevelőapjával a temetőből jött, virágot vittek a rokonaik sírjához. A kocsiból írt egy sms-t nekem, de már nem tudtam rá időben válaszolni. Pár perccel később az autó – eddig tisztázatlan körülmények között – megcsúszott, majd az árokba zuhantak – kezdte a lapnak Lóri.

Dóri hátul utazott, és nem volt bekötve, így szinte esélye sem volt megúszni a balesetet.

Eltört négy csigolyája, a helyszínen megállt a szíve. Tizenöt percig nem élt, de sikerült újraéleszteni, ám az agya nem kapott oxigént  

– mondta elcsukló hangon a fiatalember.

"A mentősök kitartóan küzdöttek az életéért, végül újra dobogott a szíve. A kórházban kiderült, hogy az agyi funkciók megszűntek. Csúnyán hangzik, de Dóri agyhalott állapotban van, és az orvosok szerint szinte semmilyen esély sincs arra, hogy valaha felépül. Ha a szervezete küzd, és életben marad, akkor is vegetatív állapotban marad, soha nem lesz már ugyanaz az ember, mint korábban. Nem tud majd beszélni, járni, még a kanalat sem tudja majd megfogni, hogy egyen"

– sorolta a könnyeivel küzdve Lóri.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Love ❤️ @dorikaaa.sz

Csodo_Lorand (@lorandcsodo) által megosztott bejegyzés,

A szerelmesek január óta alkotnak egy párt, két hete vették ki első közös albérletüket, gyermeket terveztek és közös jövőt, de terveik most egy pillanat alatt szertefoszlottak.

November 9-én lenne Dóri születésnapja, de nem tudjuk, megéri-e egyáltalán. Reménykedünk, hiszünk abban, hogy visszatér hozzánk, hogy újra ránk mosolyog. Szeretnénk valamilyen alternatívát keresni, ha bárki tud olyan orvost, kórházat vagy kezelést, ahol reményt adnak a gyógyulásra, azért nagyon hálásak lennénk – folytatta Lóri, aki a napokban egy médiumnál is járt, hátha ő tud beszélni Dórival.

"A médium azt mondta, hogy még itt van, küzd, harcol, hallja, ha beszélünk hozzá. Választás előtt áll, és vagy nekem, vagy az édesanyjának kell segíteni, hogy átmenjen....– mondta remegő hangon Lóri, aki bármit megadna azért, hogy minden a régi legyen.