Az igazság pillanata: jövő héten kiderül valóban nőverő-e Johnny Depp

Forrás: UK Press via Getty Images/John Phillips -
erőszak Amber Heard Johnny Depp bíróság per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jövő héten véget ér az évek óta húzódó botrány. Kiderül, ki volt a bántalmazó fél Johnny Depp és Amber Heard viharos házasságában. Hétfőn ítéletet hirdet a bíróság a filmsztár a The Sun elleni rágalmazási perében

Depp egy 2018-as cikk miatt perelte be a brit újság kiadóját és főszerkesztőjét, Dan Woottont. Az irományban, Depp véleménye szerint teljesen jogtalanuk állították be erőszakos nőverőnek. Az 57 éves színész nyáron a bíróság előtt is tagadta, hogy bármikor kezet emelt volna egykori feleségére, Amber Heardre - írja a Dailymail.

Forrás: UK Press via Getty Images/John Phillips

A Karib-tenger kalózai-filmek sztárja szerint éppenséggel a színésznő volt az, aki számtalanszor agresszívan viselkedett vele. Egyszer egy vodkásüveget vágott hozzá, az ütéstől pedig leszakadt az ujjából egy darab, sőt a 34 éves Amber egyszer Depp ágyába székelt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.