Baukó Éva és Dudás Miklós durván alázzák egymást a Facebookon

Life TV -
Dudás Miklós háború Facebook beszólás Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csúnya vita alakult ki Baukó Éva és Dudás Miklós között, akik most Facebookon háborúznak egymással.

Dudás Miklós párja, Szigligeti Ivett, az RTL Klub Reggeli műsorában szerepelt, amelyben arról mesélt, hogy szívesen elhelyezkedne a médiában. Baukó erre a kijelentésre reagálva azt írta, hogy Ivett nem elég jó ehhez a szakmához. Ekkor robbant ki a kommentháború, ami átment egy komoly fenyegetőzésbe.

„Dudás Miklósnak üzenem, hogy a becsületsértő kommentjeiért mindenkitől összegyűjtőm a sreenshotokat, akiket meg akart b@szni, akivel a feleségét meg akarta csalni csak ebben az évben, beszélgetései screenshotjait posztolni fogom, ha nem kér nyilvánosan villámgyorsan bocsánatot. Kettőt már be is szereztem!„ - írta Éva.

„Betaláltam úgy érzem. Igyál valamit nyuszika nagyon idegesnek tűnsz! Elfogyott a lové hogy ennyire szerepelni akarsz?! Na sebaj, nemsokára itt a nyár mehetünk a Balcsira, meghívunk (csak el dugjuk a piát előled) dolgozz csak meg érte. U.i: előbb ülök 20 évet mint egy ilyen boldogtalan nulla sz@rtól bocsánatot kérjek. Szépséges napot, Te lelki nyomorék!" – írta Dudás kommentben Baukó posztjához.

Baukó Éva Life TV

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.