Kulka János elmesélte, milyen volt, amikor stroke-ot kapott: "Nagyon fura volt, elájultam.."

Kulka János stroke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulka János 2016-os stroke-ja után először mesélt arról a pillanatról, ami az egész addigi életét megváltoztatta. A tragikus nap ellenére elégedett az életével. Dolgozik és várja, hogy a járvány-időszak véget érjen.

A népszerű színész egy reggeli műsor vendége volt, a stroke világnapja alkalmából. Mellette pedig dr. Folyovich András beszámolt a stroke változatairól, valamint arról, hogy milyen esélye van az embernek a felépülésre. Kulka ekkor idézte fel a pillanatot:

„Nagyon fura volt, elájultam, félig. A tudatomnál voltam, csak nem tudtam kifejezni magam. De megnyugodtam, felmentem a kék égbe, de közben nagyon szörnyű volt. Jól vagyok, beszélek, de lassan, sajnos, bamba vagyok, jaj csak viccelek. Jobban kell koncentrálnom, belül up to date vagyok, de kifelé nehéz - idézte a szavait a Blikk.

Forrás: MTI/Kollányi Péter

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.