Micsoda fordulat! Visszafogadta megcsalt felesége a hűtlen Lajsz Andrást

Forrás: TV2 -
Lajsz András feleség megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öt év után hazatérhetett érdi otthonába Lajsz András. A koktélkirály pécsi üzlete teljesen csődbe ment a koronavírusnak "köszönhetően", így nem volt hova mennie. Élete azonban meglepő fordulatot vett, ugyanis évekkel ezelőtt megcsalt felesége befogadta.

„ Az eleje nem volt könnyű, de egy szavam se lehet, visszatérhettem oda, ahol 30 évet éltem. Mindent megérdemlek, mert csúnyán megbántottam" - nyilatkozta a Blikknek a koktélkirály, akit pár évvel ezelőtt felesége dobott ki közös otthonukból. Mint kiderült az akkori közös éttermükben kezdett ki egy csinos pincérnővel.

Forrás: TV2

Most jól érzem magam, a diéta ugyan nehezen megy, mert Zsuzsi istenien főz. Tényleg nagyon rendes asszony, minden tisztelet kijár neki, mert nagylelkű, hogy visszafogadott a házba. A kezdetekkor voltak nehéz pillanatok, de ezt sem panaszként mondom, teljes mértékben megértem őt. Én most csak törleszteni tudok nála" – vallotta Lajsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.