Porcelángepárd és firenzei tükör: nyerj betekintést világ egyik leggiccsesebb házába - Galéria

luxus otthon galéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ház, amelyben minden egyes tárgynak külön történelme van, egy ház, amelyben a giccs felülmúlhatatlan. Talán mégis ebben rejlik a szépsége, pláne azután, miután megismerjük tulajdonosának motivációját és a berendezés kiválasztásának igényességét.

Az argentin szállodatulajdonos és ingatlanfejlesztő, Alan Faena saját maga tervezte házát. A bejáratánál egy 200 éves banánfa és egy elefántszobor fogadja az érdeklődöket, amin általában maga Alan pózol. Ekkor már egyből érezhetjük, itt semmi sem hétköznapi.

A nappaliban egy 17. századi kristálygyűjteménnyel találhatjuk szembe magunkat. Ezt követi a 12. századi firenzei tükör, amely két oldalról XV. Lajos korabeli, bársonykárpitos fotelei közé "szorult".

„A házaim többek, mint otthonok - ezek templomok. Minden elem, amelyet kiválasztok, esztétikai erővel vagy spirituális jelentőséggel bír, engem magasztal"– nyilatkozta Alan Faena az Elle Decornak.

Kattints a képre, és nézd meg galériánkban a különös ingatlant:

Fotó: Douglas Friedmanhttp://www.life.hu/eletmod/galeria/20181121-alomotthonok-a-luxus-es-a-giccs-hihetetlen-parositasa-miami-beach.htmlmiddleon36452435

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.