Szívfacsaró vallomás: szexuálisan zaklatták gyerekkorában Cicciolinát

Fotó: Polyák Attila - Origo -
gyerekkor szexuális zaklatás Cicciolina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő tikot árult el Cicciolina az Összezárva Hajdó Péterrel legújabb adásában: nevelő apja barátja molesztálta őt.

„A családon belül több probléma is történt. Igazából én megléptem otthonról. De ezt nem nagyon akarom elmesélni" – kezdte Cicciolina félénken, aki nem igazán akart először beszélni a kényes témáról.

Fotó: Polyák Attila - Origo

„Aludtam és hajnalban arra lettem figyelmes, hogy a combom között van" - vallotta be több mint 50 éves titkát az egykori pornósztár, aki eddig soha senkinek mesélt erről. Csupán a testvére tudott erről. .

„Nem mondtam el anyámnak. A nővérem tudta csak, akivel ugyanez megtörtént" – tette hozzá.

Tiniként pedig minden áron meg akart szökni otthonról, így a házasságot látta a legjobb megoldásnak arra, hogy végre elmeneküljön.

Úgy dolgoztam fel igazából, hogy férjhez mentem Mercurihoz. Azért házasodtam, hogy meg tudjak lépni a családomtól. Igazából nem láttam túl nagy lehetőséget Mercuriban, de eljöttem, mert valahol a lelkem mélyén azt éreztem, hogy ha ezt meglépem, talán valami olyan történik az életemben, ami meg fog lepni" - emlékezett vissza Cicciolina.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.