Csodálatos: itt kalandozik Nánási Pál a családjával - Fotó

Nánási Pál család őszi szünet Ördög Nóra kirándulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra és Nánási Pál igyekeznek tartalmasan és aktív programokkal tarkítva eltölteni az őszi szünetet. A házaspár két gyermekével hazánk legszebb tájaink barangol, amiről csodás fotókat töltenek fel közösségi oldalaikra. 

A népszerű házaspár, Ördög Nóra és Nánási Pál is kihasználja az utolsó őszi napsugarakat és jó időt és a természetben töltik el a szabadidejüket.

Mivel a gyerekeik, Mici és Veci számára is tombol az őszi szünet, így a héten kivette magát a család az őrült mókuskerékből és aktív pihenéssel készítik fel magukat a téli időszakra.

Palkó ismét csodálatos képekkel örökítette meg a kirándulást, itt éppen a család a festőien szép hollókői várba látogatott el. A fotót elnézve mindenkinek kedve támadhat Magyarország legszebb tájainak felfedezésére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.