Lecserélhetik Bochkor Gábort: ezért lehet erre szükség

Forrás: ATV -
műsorvezető rádiós helyettesítés koronavírus Bochkor Gábor pozitív teszt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten derült ki, hogy Bochkor Gábor is elkapta a koronavírust. Mivel egy darabig otthon kell lábadoznia, elképzelhető, hogy helyettesíteni fogják a rádiós műsorvezetőt. 

Az 56 éves rádiós és televíziós műsorvezető a hét elején gyengeségre és hőemelkedésre panaszkodott, ekkor még nem is sejtette, hogy talán ő is koronavírus-fertőzött lett.

Bochkor Gábor is elkapta a koronavírust Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt

"Korábban már mindannyiunkat teszteltek, de eddig mindig negatív lett az eredményünk. Bocsinak is az első gyorstesztje az lett, aztán a PCR már pozitív eredményt mutatott. Ezek után minket is leteszteltek, aminek az eredményére egyelőre várunk. Addig is kiürítették a szerkesztőséget, hétfőtől pedig mindannyian otthonról fogunk bejelentkezni.

Furcsa egy helyzet, az egyszer biztos, de próbáljuk kihozni ebből a maximumot, és reméljük, hogy mihamarabb viszont láthatjuk Gábort" - mesélte el a Borsnak Bocsi rádiós kollégája, Lovász László.

Gábornak van a rádión kívül egy televíziós műsora, amelynek következő adása a pozitív teszt miatt úgy tűnik egy Best of adás lesz, de vannak más opciók is.

"Egyelőre azon dolgozunk, hogy megoldjuk a jövő hét csütörtöki felvételt, hisz nagy valószínűséggel még egy ideig nem számolhatunk Gáborral. Legfeljebb csak online.

Felmerült a helyettesítés lehetősége is, de egyelőre nem tudunk semmi biztosat mondani, csak azt, hogy Gábor távollétében is lesz adás, ám reméljük, hogy mihamarabb meggyógyul, és újra viszont láthatjuk a felvételeken"

- mondta a lapnak az ATV vezető munkatársa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.