Ezt üzente a Sztárban sztár stábja a képernyőn keresztül az eltűnt Curtisnek

Sztárban sztár eltűnt üzenet Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár elődöntője vasárnap este különös bejelntéssel kezdődött: Curtis eltűnt, senki sem tudja, merre lehet. A próbákon sem vett részt, és az élő showban sem jelent meg. 

Tilla Tóth Andi produkciója után közölte a nézőkkel, hogy most jönnek Curtis fellépése, mivel azonban a rapper nem jelent meg az élő műsorban, biztos, hogy nem is juthat tovább. Nem tudja, hogy jövő héten találkoznak-e vele, de az biztos, hogy így nem juthat tovább. A Sztárban sztár döntősei tehát: Tóth Andi, Vastag Csaba és Szabó Ádám. Jövő héten ők versenyeznek egymással. Tilla azt is elárulta, hogy aki a mai műsorban első helyen végez, az valamennyi plusz ponttal kezdhezi a jövő heti döntőt.
Üzent Curtisnek is, mindössze annyit mondott: "Szeretünk, szeretünk." Aztán hozzátette, hogy majd biztosan kiderül minden.

Till Attila üzent Curtisnek Forrás: TV2



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.