Bódi Guszti kézrátétellel segített teherbe esni egy nőnek

Forrás: Facebook/ Bódi Guszti és a Fekete Szemek -
kézrátétel Bódi Guszti Bódi Margó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes dolgokat mesélt férjéről Margó: Bódi Guszti természetfeletti dolgokra képes.

Bódi Guszti családjáról a rajongók azt feltételezik, hogy szerencsét sugároznak, ugyanis mindenki tudja, milyen mélyről indultak, és mekkora sikereket értek el. Nem beszélve arról, hogy eközben a házasságuk sem ment tönkre, sőt, egyre erősebb lett. Ezért több alkalommal is megtörtént, hogy a rajongók áldást kértek tőlük.

Forrás: Facebook/ Bódi Guszti és a Fekete Szemek

"Volt egy pár, amely hosszú évek óta lombikra járt, mert sehogy sem akart összejönni a baba. Bekéredzkedtek az öltözősátrunkba, és azt mondták, lemondanak a gyermekáldásról, mert nem bírják tovább a küzdelmet sem anyagilag, sem lelkileg. Arra kérték Gusztit, hogy áldja meg őket. A férjem először vonakodott, de amikor azt mondták, hogy több száz kilométert utaztak csak ezért, nem volt más lehetősége" - kezdte Margó, majd a szót Guszti vette át:

Rátettem a kezem a hasára, és azt mondtam: Kérem a drága jó devlát, hogy segítsen benneteket, de ne egy gyerekkel, hanem kettővel.

a Bors

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.