Ijedtek és csalódottak Curtis rajongói: mennek a találgatások, miért tűnhetett el

Forrás: Curtis/Instagram -
rajongó eltűnés Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden Curtis eltűnésétől hangos. A rapper nem jelent meg a Sztárban sztár élő adásában, távolmaradásáról és annak okáról pedig nem értesített senkit sem. Életjelet adott ugyan magáról, és kisfiának is üzent, továbbra is csak találgatni lehet, hogy mi történhetett.

Curtis rajongói utolsó Instagram képe alatt kezdték el találgatni, hogy mi lehet eltűnésének hátterében, többen pedig aggodalmuknak vagy épp csalódottságuknak adtak hangot.

Curtis Forrás: Curtis/Instagram

"Arra nem gondoltok, hogy ma halottak napja van és valakinek ilyenkor sokkal fontosabb a családjával lenni támaszként?" - írta az egyik kommentelő, akivel azonban a legtöbben nem értettek egyet, hiszen november másodikán van halottak napja, nem a műsor napján, plusz sokan úgy vélekedtek, a többi szereplőnek is van családja, vagy elvesztett szerette.

"Hàt, fèlek a mièrt-tõl" - írta egy másik rajongó.

"Csak miattad nézem a Sztárban sztárt és erre szomorúan hallom, hogy nem érkeztél meg, remélem nincs nagy baj!"

Sokan attól féltek, hogy Curtis kisfiával történhetett valami, de a leendő volt felesége, Kriszti közösségi oldalán lévő friss sztorik ezt szerencsére "cáfolták". Mások attól tartanak, hogy talán újra kábitószerhez nyúlt.

Reméljük Curtis hamarosan tisztázza eltűnésének okát, és véget érnek a találgatások. Mindenki azt reméli, hogy nem történt baj.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.