Aurelio visszaült az iskolapadba, csak ez az egy baj van vele

Forrás: Facebook/VV Aurelio -
Aurelio tanulás egyetem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyetemre jár Aurelio, amit nagyon élvez. Ám a koronavírus miatt egyelőre távoktatás van, így nem találkozhatott még a csoporttársaival, amit nagyon sajnál.

Aurelio a Szegedi Egyetem testnevelés szakának hallgatója lett idén ősszel. Amikor nyáron megtudta, hogy felvették, Ciprusra utazott, hogy megünnepelje, csakhogy lekéste hazafelé a gépet.

VV Aurelio egytemista lett! Forrás: Facebook/VV Aurelio

Az iskola már közel sem ennyire kalandos, de Aurelio nagyon élvezi a tanulást. Egyedül azt sajnálja, hogy most nem járhat be, és nem találkozhat a csoporttársaival, magányosan kell elsajátítania a tudást.

„Levelezőn tolom a tesiszakot. Nagyon vártam már, hogy bejárhassak a Szegedi Egyetemre és újra az iskola padjait koptassam, de hát úgy alakult, hogy itthonról tanulok. Pedig jó lett volna a csoporttársaimmal is találkozni, akiket a 'szakasznak' neveztem el, mintha a katonaságban lennénk" – mesélte az AcNewsnak Aurelio

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.