Bazi nagy Zámbó lagzi: jövőre összeházasodik Krisztián és Zsuzsi

Forrás: Zámbó Krisztián/Instagram -
esküvő házasság Zámbó Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem várnak tovább. Zámbó Krisztián és szerelme, Zsuzsi  jövőre oltár elé állnának. Az énekes kedvesének pedig konkrét elképzelése is van arról, milyen esküvőt szeretne, habár tudja, ebben nem csak ő dönt.

Zsuzsinak egyedül az a legfontosabb, hogy Krisztiánnal legyen, és ha ő azt akarná, akkor egy messzi szigeten is ki mondaná a boldogító igent. Azonban a szeretteiket nem szeretnék kihagyni a megható élményből, ezért egy szűk körű esküvőben kiegyeznének.

Forrás: Zámbó Krisztián/Instagram

„Egyáltalán nem szeretnék nagy esküvőt. Nekem egy szigeten a szerelmemmel bőven jó lenne, de mivel szeretném ezt megosztani a legfontosabb emberekkel, kiegyeznék egy nagyon szűk körű esküvővel. Ez a szívem vágya. Ahol nem kell azt nézem és azzal foglalkoznom, hogy kinek mi tetszik, mit szeretnének enni, hanem a legboldogabb ember lehetek világon" – nyilatkozta a Ripostnak Zsuzsi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.