Aggódnak, hogy Curtis itt sem fog megjelenni

Forrás: Instagram/Curtis -
eltűnés fellépés Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztárban történtek ellenére is meghívták fellépni Curtist egy budapesti szórakozóhelyre. Ám a rajongók szerint meglehet, hogy a rapper ismét cserbenhagyja őket.

Senki sem tudta hol lehet Curtis, ugyanis a rapper egyszerűen nem jelent meg a vasárnapi Sztárban sztár show-ban, anélkül, hogy bárkinek is szólt volna. Mint kiderült a halottak napja érzékenyen érintette, édesapja elvesztése miatt – ezzel magyarázta a történteket.

Curtist a történtek ellenére is hívják fellépni. Forrás: Instagram/Curtis

Ám úgy tűnik, a rappernek nem kell aggódnia, hogy ezután nem kap majd annyi felkérést. Egy budapesti klub ugyanis máris ismét leszerződött vele, mondván legutóbb is hatalmas sikert aratott, és bíznak benne, hogy nem hagyja cserben őket.

„Korábban már dolgoztunk együtt Curtis-szel. Pár héttel ezelőtt is fellépett nálunk, egy klubkoncertet adott, aminek akkora sikere volt, hogy úgy döntöttünk, újból meghívjuk őt" – mondta a Borsnak a tulajdonos, Gubcsó Balázs.
A klub közösségi oldalán azonban a kommentelők szerint egyáltalán nem biztos, hogy a rapper nem ülteti fel őket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.