Őszintén vallott alkoholizmusáról Baukó Éva

Life TV -
valóvilág alkoholizmus Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baukó Éva nem okozott meglepetést, hiszen kendőzetlen őszinteséggel vallott egykori szenvedélybetegségéről, valamint arról, hogy mi a véleménye a ValóVilágról. 

Éva a negyedik szériában tűnt fel, szereplése óta pedig megjárta a mennyet és a poklot is. Úgy véli a műsor sokkal többet vett el tőle, mint amennyit adott. Megkeseríti a magánéletét.

„Nem jól bírtam, de azért végigcsináltam. Valószínűleg nem így kell volna bemennem, mert mire kijöttem, én lettem az ország furcsa alkoholistája. Ez nagyon megviselt, és a rákövetkező időben csak rátettem egy lapáttal, egy-másfél évig ittam, teljesen lecsúsztam, volt olyan, hogy egy parkban egy padon ébredtem, és rémisztőbbnél rémisztőbb ügyekbe keveredtem. Ott tartottam, hogy én leszek a következő BB Évi. De már 8 éve, hogy nem iszom, és még mindig megkapom egy-egy embertől, hogy az Éva, aki ivott a villában. A lényeg, hogy soha az életbe nem mennék be újra" - kezdte a Blikknek Éva, majd hozzátette, hogy sajnálja azokat, akik bekerülnek a villába. Sőt, szerinte inkább kellemetlen, mint dicsőség.

Life TV

„Most nagyon nyers leszek, de szerintem ezek a műsorok már leginkább a szellemi toprongyokról készülnek, a hasonló lelkiállapotú embereknek. Vállalom ezt a véleményt" - szögezte le.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.