Úgy néz ki egyedül marad a családi kriptában Zámbó Jimmy

Forrás: MTI/H. Szabó Sándor -
Zámbó Jimmy kripta sír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jimmy édesanyja kijelentette, hogy a koronavírus sem gátolhatja meg abban, hogy kimenjen imádott fia sírjához megemlékezni, valamint azt is elárulta, hogy nem Jimmy hatalmas sírjában szeretne örök nyugalomra lelni.

2001. január 2, a nap amely örökre megváltoztatta a "király" családjának életét. Ekkor sült el a fegyver,.ezzel meggyilkolva Zámbó Jimmy-t. A csepeli temetőben sírhelye zarándokhely lett, azóta is rajongók százai emlékeznek rá mindenszentek és halottak napján, és természetesen a családtagok is - írja a Bors.

„Most lesz húsz éve, hogy Jimmyke, vagy ahogy mi szólítottuk, Imi, vagy Dagi meghalt. Számunkra ő nem egy híres énekes, hanem a testvérünk volt, bár megesett, hogy viccből művész úrnak tituláltuk. Olyankor még magáztuk is" – mondta testvére, Árpi, aki hozzátette, hogy az énekes imádta az életet, így biztos nem szeretné, ha sírva emlékeznének rá. Ezzel pedig édesanyjuk is egyetért.

Forrás: MTI/H. Szabó Sándor

„A koronavírus-járvány nem jelenthet akadályt, nekem fontos, hogy meglátogassam a fiamat a temetőben. Nem telik el nap, hogy ne fájna az elvesztése" – magyarázta Jimmy 94 éves édesanyja, Anna néni, aki hozzátette, hogy imádott férje mellett szeretne nyugodni. Így Jimmy egyedül maradt a hatalmas családi kriptában.

„Nem tudom, mennyi időm van még hátra, de nem félek a haláltól, az Úr kezében vagyunk mindannyian. Igyekeztem becsületesen és szépen élni, erre tanítottam a gyerekeimet is "– fejezte meg gondolatát Anna néni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.