Brutális: saját macskája támadt rá egy nőre Budapesten - Fotó

támadás Budapest macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megrázó baleset történt a fővárosban, amikor egy nő életére tört szeretett macskája egyik pillanatról a másikra. A megvadult állat a gazdája lábán és karján olyan mély sebeket ejtett, hogy az asszonyt kórházba kellett szállítani. 

A család egyik tagja azonnal értesítette a 112-es segélyhívót, végül egy állatorvos és a Speciális Állatmentő Egység alapítója érkeztek a helyszínre.

"(...) Budapesten azonban a veszélyes, illetve veszélyessé vált állat befogására létezik egy kialakított protokoll" – kezdte a Blikknek Kodolányi Endre, a Speciális Állatmentő Egység alapítója, aki egy állatorvossal együtt érkezett helyszínre.

A rémült család az állatmentők kiérkezéséig egy szobába zárta a dühögnő macskát, sőt, még az ajtókilincset is leragasztották, hogy semmiképp ne tudjon kimenni hozzájuk.

A protokoll szerint viszont 14 napig megfigyelés alatt kell tartani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.