Bíró Ica elhagyná a fővárost, új életet akar kezdeni

Bíró Ica botrány lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kilakoltatási botrányai után Bíró Ica úgy érzi, nincs már maradása Budapesten, vidéken szeretne új életet kezdeni, ezért árulja a lakását.

Belefáradt a harcba Bíró Ica, a devizahitelek miatt már két lakást is elveszített, de a harmadikkal is problémáik akadtak, a szomszédos tulajdonos szerint ugyanis rossz helyen van a fal, amit Ica engedélye nélkül leromboltak.

A Metál Lady ezért már meg is hirdette a lakást, 94 millió forintot kér érte, kevesebbet, mint amennyit az önkormányzati felmérésen megállapítottak az ingatlan értékére.

Bíró Ica elköltözne Budapestről. Forrás: RTL Klub

„El szeretnék menni megnyugodni egy olyan helyre, ahol végre ki tudok rendesen csomagolni, ahol van egy apró kert a három mentett kiskutyámnak. Ahol új életet kezdhetek, mert tervem az van bőven. Ahol nem kell azon aggódnom, hogy mi lesz holnap. Le szeretném zárni a múltat és elfelejteni ezt a rémálmot. Elhagyom Budapestet, szeretnék távolabb költözni. Az utóbbi időben számos rossz és kellemetlen élmény ért itt, így már nincs maradásom" – – mondta Ica a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.