Betiltották a Pornhubot az országban, lázad a lakosság

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Ethan Miller -
pornó Thaiföld Pornhub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Thaiföldön sok más weboldal mellett a Pornhubot is letiltották, ami óriási felháborodást keltett. Az utcán tüntet a nép a pornóért.

Bangkokban az utcákon tüntetnek, ugyanis betiltották a legnépszerűbb pornóoldalt a Pornhubot 190 más oldallal együtt. Puttipong Punnakanta miniszter elmondta, ez a része az eljárásnak, ami korlátozza a hozzáférést szerencsejáték- vagy pornóoldalakhoz, mivel az ilyen website-ok a kiberbűnözéssel kapcsolatosak.

Thaiföldön hatalmas a felháborodás a Pornhub betiltása miatt. Forrás: AFP/2017 Getty Images/Ethan Miller

Persze a lakosokat ez egyáltalán nem érdekli, és követelik a pornóoldalhoz való hozzáférés visszaállítását, ami egyébként vezette a top20-as felhasználó listákat. A #SavePornhub hashtaggal tiltakoznak az interneten is.

Azt sejtik, hogy a valós ok, amiért betiltották a Pornhubot az X. Ráma király szexbotrányával kapcsolatos - írta a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.