Rákos kislánya miatt nem ünnepelte a halloweent egy anya: megható dolog történt velük

rákos gyermek Halloween
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megható dolog történt egy anyukával és kislányával Halloween éjszakáján: temérdek cukorkát pakoltak a beteg kislány háza elé.

„Sajnálom, de nincs édesség. Rákos a gyermekem. Találkozunk jövőre! Jó szórakozást! - írta ki Courtney Thomas, a házuk előtti táblácskára. Az édesanya ekkor még nem is sejtette, hogy tette futótűzként terjed majd az interneten. Az asszony természetesen meg szerette volna védeni beteg kislányát, Georgiát, pláne most a koronavírus-járvány kellős közepén.

Az este folyamán azonban több gyerkőc és tini is megállt a tábla előtt, különféle édességeket szórtak a földre, ezzel biztosítva azt, hogy a beteg Georgia is élvezhesse a Halloweent.

Az édesanya később kiment és lefotózta a táblát az rengeteg édességgel és a környékbeli gyermekek önzetlen gesztusát megosztotta Facebook oldalán:

írta bejegyzésében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.