Egy halottlátó állítja: az eltűnt százhalombattai tanárnő már nincs életben

élet Százhalombatta tanárnő eltűnés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az eltűnt tanárnő családja mindent megtesz annak érdekében, hogy megtalálják a már több mint két hónapja eltűnt százhalombattai Kovács Mariettát. 

A 60 éves, Alzheimer-kórban szenvedő nő augusztus 30-án Miskolc-Görömbölyön volt vendégségben, ahonnan elsétált. A családja amint észrevette, hogy eltűnt, átfésülte a környéket, és egymillió forintot ajánlottak fel annak, aki valamilyen konkrét információval tud szolgálni szerettük hollétéről, de egyelőre semmi nem vezetett eredményre.

Az eltűnt nő élettársa látókat is felkeresett, hátha ők tudják, hol van a tanárnő.

"Több látóval is beszéltünk, de sajnos ők sem tudtak segíteni. Az egyikük kért egy Ritától származó ruhaneműt, majd az alapján közölt egy konkrét címet Miskolcon. Azt mondta, ott ül, tyúkok vannak körülötte és már nem él. Az egyik helyi ismerősünk ellátogatott oda, és még a környező falvakban is megnézte ugyanazt a címet, de nem talált semmit. Egy másik arról beszélt, hogy 14 napig tudta követni, hogy hol van, de utána „elveszítette a fonalat"

– mesélte a Borsnak Tóth István, az eltűnt nő élettársa.

Egy halottlátó szerint az eltűnt százhalombattai tanárnő már nincs életben Forrás: Shutterstock

Az eltűnés napján nemcsak a család, de a rendőrség is azonnal megkezdte Marietta keresését. Napokkal később kiderült, hogy a tanárnő az eltűnése után másfél órával a közeli pincesoron kért útba igazítást egy ott élő nőtől, de azóta semmi hír nem érkezett felőle.

A tanárnő eltűnése idején rózsaszín ujjú felsőt, kék, térdig érő nadrágot és strandpapucsot viselt. A család azt kéri, hogy aki látta őt, vagy tud bármilyen információt róla, hívja a rendőrséget, vagy a családot az alábbi számon: 06702450447.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.