Kéretlen tanácsok: amikor az anyós beleszól a gyereknevelésbe

Forrás: -- -
gyermeknevelés meny feleség anyós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs annál csodálatosabb érzés, ha a férfi, akivel az élet összehoz, és akihez hozzá mész feleségül, maga a megtestesült tökély. Bár valójában addig az, amíg egy családi összeröffenés alkalmával ki nem derül, hogy imádott anyósunk nagyon sok mindenbe szeret beleszólni, akár a gyereknevelésbe is.

Hasonló dolog történt Jane-el is, aki férjével és ikerlányaival él egy amerikai kertvárosi övezetben. A gyerekek még kicsi mindössze négyévesek. Jane pedig blogjában mesélte el, hogy korábban sem volt teljesen felhőtlen a viszony, hiszen férje anyja folyamatosan oktatja. Ám, ami legutóbb történt, az túlment mindenen - írja a Ripost.

Forrás: --

Jane és férje romantikus nyaraláson vettek részt és a kislányokat pedig lepasszolták a hírhedt anyósnak. Amikor azonban hazajöttek, nem akartak hinni a szemüknek. A nagymama még aznap délelőtt elvitte fodrászhoz a gyerekeket, és teljesen különböző frizurát készíttetett nekik. Talán nem is lenne annyira dühítő, ha nem lett volna a szülők szándékos kérése korábban az, hogy a kicsiknek engedjék az egyforma viseletet. Jane és párja soha nem akarták befolyásolni a gyerekek öltözködését, hajviseletét, lányaik viszont imádták, hogy mindig egyforma ruhákban járnak és ikrek lévén teljesen egyformák. A lányok a végeredmény láttán sírva fakadtak.

A szülők kiakadtak. Az idős asszony pedig nem értette a mérgelődés okát. És magasról tett arra mit gondolnak, ugyanis az ő véleménye igenis az, hogy ne legyenek egyformák a lányok. Az eset óta az anyuka és a nagymama nem állnak szóba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.