Nincs annál csodálatosabb érzés, ha a férfi, akivel az élet összehoz, és akihez hozzá mész feleségül, maga a megtestesült tökély. Bár valójában addig az, amíg egy családi összeröffenés alkalmával ki nem derül, hogy imádott anyósunk nagyon sok mindenbe szeret beleszólni, akár a gyereknevelésbe is.

 Hasonló dolog történt Jane-el is, aki férjével és ikerlányaival él egy amerikai kertvárosi övezetben. A gyerekek még kicsi mindössze négyévesek. Jane pedig blogjában mesélte el, hogy korábban sem volt teljesen felhőtlen a viszony, hiszen férje anyja folyamatosan oktatja. Ám, ami legutóbb történt, az túlment mindenen - írja a Ripost.

Forrás: --

Jane és férje romantikus nyaraláson vettek részt és a kislányokat pedig lepasszolták a hírhedt anyósnak. Amikor azonban hazajöttek, nem akartak hinni a szemüknek. A nagymama még aznap délelőtt elvitte fodrászhoz a gyerekeket, és teljesen különböző frizurát készíttetett nekik. Talán nem is lenne annyira dühítő, ha nem lett volna a szülők szándékos kérése korábban az, hogy a kicsiknek engedjék az egyforma viseletet. Jane és párja soha nem akarták befolyásolni a gyerekek öltözködését, hajviseletét, lányaik viszont imádták, hogy mindig egyforma ruhákban járnak és ikrek lévén teljesen egyformák. A lányok a végeredmény láttán sírva fakadtak.

A szülők kiakadtak. Az idős asszony pedig nem értette a mérgelődés okát. És magasról tett arra mit gondolnak, ugyanis az ő véleménye igenis az, hogy ne legyenek egyformák a lányok. Az eset  óta az anyuka és a nagymama nem állnak szóba.